top of page

Reviews

Pochani.JPG

"Ik heb geleerd om tijdig stress op te merken of ontrust te signaleren. En bepaalde gedachten te laten en andere juist weer ruimte te geven. Marieke is heel duidelijk en motiverend."

Pochani Kromjongh, 40+
Ondernemer

nir.JPG

"I've learned to be in the moment and to appriciate them. I implanted the "frisse blik" concept stronger in my life. Marieke is very smart, initiative, zen, very clear and calm and can teach and explain  very well."

Nir Newman, 49
Yoga Teacher

hans.JPG

Na de training kon ik makkelijker mij aandacht verleggen naar ademhaling en wat ik voel. En daarbij mildheid toepassen. Kort gezegd Top training! De trainer is open, toegankelijk, plezierig. Het materiaal was dik in orde en er was duidelijke begeleiding voor/tijdens / na elke sessie."

Hans Beerlage, 48
Advocaat

edwin.JPG

"Ik kwam er achter dat ik het moeilijk vind om te bepalen waar mijn grenzen liggen, zowel mentaal als lichamelijk. Ik ben daar nu veel meer bewust van. Hiernaast ben ik meer bewust van hoe (snel) ik de dingen doe en waarom. Marieke is heel toegankelijk en luistert goed naar de cursisten. Ze geeft ze de tijd om bevindingen te delen. waardoor zij goed kan antwoorden op hetgeen wat verteld is. Ze stelt goede vragen."

Edwin Schild, 54
Servicemonteur brandbeveiliging

_2_N5984_edited.jpg

"Het was voor mij een opfrissing van eerdere kortere mindfulness oefeningen. Het ging daarna heel veel verder en een gedeelte hervinden van gelukkig makende momenten van mijn onbekommerde vroeger. Marieke geeft het gevoel van gelijkwaardigheid en daardoor geloofwaardige training. en heeft een hele prettige stem."

Marc Fruijtier, 50 
ICT coördinator

nuno.JPG

"Ik heb geleerd om om stil te zijn met mijzelf, te mediteren en met een nieuwe blik te mogen kijken en om te leren om tijd te nemen voor jezelf. Marieke was altijd goed voorbereid en leidde de oefeningen heel duidelijk."

Nuno Azevedo, 35
Retreat leader, Therapist, Yoga Teacher

ilona.JPG

"Mindfulness was nieuw voor mij. Ik heb heel veel geleerd vooral op het gebied van meditatie. Ik kan weer meer genieten van leuke privé momenten. Terugkijkend op de afgelopen 2 jaar was de training voor mij het startpunt van vele positieve veranderingen in mijn leven. Ik raad het iedereen aan.""

Ilona, 40+
Administratief medewerker

_2_N5984_edited.jpg

"Wat ik tijdens de training heb geleerd is vertraging, bewustzijn, in het nu zijn en tijd nemen voor mijzelf. Marieke is enthousiast, eerlijk, deskundig en geïnteresseerd. Ik doe graag eer mee aan een vervolgtraining en de volgende stiltemiddag."

Anouschka Bezuijnen, 45+
Beleidsmedewerker en projectleider

_2_N5984_edited.jpg

"Ik laat mij nu in stressvolle situaties niet meer meeslepen met mijn "paniek gedachten". Dit gevoel is er, het mag er zijn. Dat geeft rust. Marieke kan hele fijne meditaties geven/ overdragen."

Anne, 40+
Ondernemer Accountants advies bureau

mary Kearney.jpg

"De structuur van de training heeft me geholpen om (meer) bewust aandacht aan mezelf te besteden. Het maakte dat ik me rustiger voelde en hielp mij om keuzes te maken waar ik mj goed bij voelde. Marieke is een betrokken en behulpzame trainer, communiceert goed, is vooraf goed in het managen van verwachtingen. Een andere kwaliteit is dat ze -op verzoek- ook eigen ervaringen deelt."

Mary Kearney, 35+
Bestuurslid Stichting Babyspullen, Leerkracht

_2_N5984_edited.jpg

Wat ik van Marieke heb geleerd zijn de mindful momentjes op de dag die mijn mijn leven hebben opgepimpt. Ze is begripvol, geïnteresseerd, open rustig en een mooie leidinggevende, een echte juf!

Flean Holdert, 40+
Ondernemer Eigenaar Yogastudio

_2_N5984_edited.jpg

De 8-weekse training bij Marieke gevolgd. Via internet gevonden en na een prettig online-kennismakinggesprek besloten de training te volgen. Marieke straalt rust uit en creëert een prettige en veilige omgeving om je ervaringen/gevoel over de opdrachten die je krijgt te delen. De stiltemiddag was ook een bijzondere ervaring. Dankzij haar deskundige en professionele aanpak heb ik handvaten gekregen om meer ‘Mindful’ te leven. Zeker een aanrader!

Barbara, 50+
Jurist

bottom of page