top of page
DSCF0231.JPG

"No Mud, No Lotus"

Ik ben altijd al een doorzetter geweest, niet zeuren maar opstaan en doorgaan. Met deze instelling heb ik veel bereikt in mijn leven, maar dit had ook zijn keerzijde. 10 jaar geleden was ik voortdurend uitgeput, leefde een ongezond leven met ongezonde voeding en weinig balans in lichaam en geest. Het snelle leven van alsmaar doorgaan en weinig stil staan gaf mij stress en ik voelde mij meer geleefd dan dat ik aan het leven was.

Toen ik Hot Yoga ontdekte voelde ik mij voor het eerst meer in balans en in contact met mijzelf. Dit opende mijn ogen en was het begin van mijn pad van zelfontwikkeling en bewustzijn. Het deed mij transformeren naar waar ik nu ben; meer in balans, lichamelijk en geestelijk. Een wereld van verschil. Mindfulness heeft mij geholpen bij het stil staan en bij mijzelf  zijn. Ik sta bewuster in het leven en ben meer in contact met mijzelf. Hierdoor ben ik beter in staat mijn grenzen te bepalen en te bewaken op een ontspannen en liefdevolle manier.

Ondertussen heb ik mij ontwikkeld in verschillende vormen van yoga; Bikram, Hatha, Power, Yin, Vinyasa, Vipassana Meditatie en ben ik gecertificeerd Yoga Teacher, Pilates Teacher en MBSR/MBCT Mindfulness Trainer.

Het geeft mij voldoening en energie andere mensen te helpen bij het vinden van meer balans in hun leven, in Body and Mind.

"Ik wil vol van het leven kunnen genieten; Een gelukkig en ontspannen leven met een  fit en vitaal lichaam."

Liefs,

Marieke

bottom of page